Bilverkstad i Örnsköldsvik

Våra samarbetande verkstäder

När du lämnar din bil till en ansluten Autoexperten-bilverkstad kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver. Autoexperten är en allbilsverkstad och kan hantera de flesta bilmärken. Autoexpertenverkstäder reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner – vilket innebär att du behåller nybilsgarantin på bilen om sådan finns kvar. Autoexperten lämnar alltid 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar. De flesta bilverkstäder har även lånebilar som löser dina transportbehov under tiden din bil tas om hand om hos. Många väljer en Autoexpertenverkstad för att de tycker att de är prisvärda, kunniga och har ett geografiskt bra läge.

Rätt kompetens hos våra bilverkstäder

För att vara en ansluten Autoexpertenverkstad måste man ha rätt kompetens på bilverkstaden. För att säkerställa kompetensen genomför alla anslutna bilverkstäder tester och därefter ges varje enskild mekaniker den utbildning de behöver så att du som kund alltid kan känna dig trygg med att mekanikern hanterar din bil på bästa möjliga sätt.

Hitta verkstad

I Autoexperten-kedjan ingår drygt 350 bilverkstäder. Vi jobbar bara med märkesreservdelar och tar alltid hand om din bil på bästa sätt. Vi servar enligt tillverkarens instruktioner och precis som hos märkesverkstaden får du en giltig stämpel i serviceboken.

Gullängets Bil & Rep

Öviks Auto-El AB